ALERG ALĂTURI DE TEAM HOPE

 

Omid Ghannadi Hope and Homes for Children România

30.2% Complete
1,510 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
11
Donații

Am descoperit această familie greu încercată în Urlați. Se confruntă cu lipsa unor condiții decente de trai din cauza stării de degradare a casei, care este pentru ei singura soluție pentru a le oferi copiilor un acoperiș deasupra capului. Își doresc doar un loc al lor, în care copiii să crească așa cum ei nu au făcut: fără să simte lipsurile materiale.

Împreună le vom oferi o casă celor 2 copii și siguranța de a crește înconjurați de dragostea părinților lor. Eu, tu, noi toți. După Semimaratonul București, acum ne vedem la The Color Run București. Aleargă alături de mine, fiind chiar tu un sportiv-fundraiser, sau contribuie printr-o donație.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

„Nu vreau să simtă copiii că nu au părinți, că nu-i iubește nimeni.” 

Cunoscută și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, The Color Run™ este o cursa necronometrată, de 5 kilometri, în cadrul careia mii de participanți sunt vopsiți din cap pana-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui

 

11 Donații

31 May 2022
27 May 2022

Anonymous

500 RON
Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maximă și bafta la ciocnit…ouă! Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și dragoste!Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din sufletele noastre. Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre. Paște Fericit alături de cei dragi! Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Priveşte cu seninătate înainte şi bucură-te de un nou început alături de tot ceea ce contează pentru tine! Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet Linişte şi Pace şi Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat !
25 May 2022
25 May 2022
25 May 2022

Anonymous

105 RON
Go, go, go!
25 May 2022

Anonymous

150 RON
25 May 2022
25 May 2022

Alina

50 RON
good luck :)
25 May 2022
Sunt foarte mândru de tine, baradar!
25 May 2022
24 May 2022