Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Dăruim ACASĂ unei familii cu 2 copii @ The Color Run ~ 2022

Dată: 30 July 2022

The Color Run - cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” - este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. The Color Run a luat amploare odata cu lansarea sa, in ianuarie 2012.

[ Show more ]

1

Galantomi:

11

Donații:

1,510 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:
1. Incepi cursa in haine albe;
2. Finish-ul te gaseste colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Mii de pasi in colori, mii de zambete si o cauza: o casa pentru a ține 7 copii acasă, alaturi de parintii lor. Inscrie-te in Team Hope si alearga la una dintre cursele care vor avea loc in: Bucuresti (30 aprilie), Cluj-Napoca (7 mai), Timisoara (4 iunie), Iasi (18 iunie) si Mamaia (30 iulie).

 

Trimite email la loredana@hopeandhomes.ro pentru mai multe informații.