Cristina Huzum - Hope and Homes for Children România

Stargate pentru Familia Băban și HHC

110 RON Donatii stranse
7.3333333333333% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut am alergat pentru prima dată la Semimaratonul București. Am trecut linia de finish cu chiu cu vai, gâfâind, transpirată și epuizată, dar am trecut. Am făcut-o pentru mine. Anul ăsta însă nu mai este pentru mine. Alerg într-o echipă și alerg pentru alți oameni! Iar pentru asta am nevoie de ajutor! Să credeți în mine și echipa mea și să donați! Dacă este ceva în care cred cu adevărat și care mă reprezintă este că succesul nu vine niciodată singur, că totul se face împreună, că puterea se conjugă la plural și că ajutorul este datorie atunci când poți să-l dai, nicidecum o alegere. 
Anul acesta alerg împreună cu Gabi și Cristina pentru familia Băban prin HHC. Pentru viitor, pentru un vis, pentru cei 5 copii care trebuie să vadă cum se poate! Și se poate, credeți-mă! 

Povestea familiei o găsiți aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate căt

3 Donatii

Anonymous

50 RON
12 apr 2019

Anonymous

30 RON
11 apr 2019

Anonymous

30 RON
11 apr 2019