Stargate pentru Familia Băban și HHC

 

Cristina Huzum Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul trecut am alergat pentru prima dată la Semimaratonul București. Am trecut linia de finish cu chiu cu vai, gâfâind, transpirată și epuizată, dar am trecut. Am făcut-o pentru mine. Anul ăsta însă nu mai este pentru mine. Alerg într-o echipă și alerg pentru alți oameni! Iar pentru asta am nevoie de ajutor! Să credeți în mine și echipa mea și să donați! Dacă este ceva în care cred cu adevărat și care mă reprezintă este că succesul nu vine niciodată singur, că totul se face împreună, că puterea se conjugă la plural și că ajutorul este datorie atunci când poți să-l dai, nicidecum o alegere. 
Anul acesta alerg împreună cu Gabi și Cristina pentru familia Băban prin HHC. Pentru viitor, pentru un vis, pentru cei 5 copii care trebuie să vadă cum se poate! Și se poate, credeți-mă! 

Povestea familiei o găsiți aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către familia Băban. Familia Băban locuiește într-o căsuță de lut care, din depărtare, pare din povești. Însă, cu cât te apropii de ea, realizezi că ascunde situația dramatică cu care se c

 

10 Donații

Anonymous

190 RON
Stargate Team Hope
11 May 2019
10 May 2019

Sheraton

330 RON
Tot cu multumiri pentru colegii mei din Sheraton! "We over me" nu sunt doar vorbe pentru noi si ce frumos este cand cineva striga Ajutor si ei sar! ( Mirela, Laura, Sales, Front Office si in special Georgiana - stii tu de ce)
09 May 2019
Aceasta donatie este facuta in numele colegilor de la Sheraton care au vrut sa ajute Familia Baban. Eu la randul meu le multumesc ca ma sustin intotdeauna si ma inclin in fata lor! ( Departamentele Sales, Front Office, Monica, Odette, Ilie, Carmen)
09 May 2019

Anonymous

100 RON
08 May 2019

GEORGETA DICU

100 RON
Sa ajuti este un gest de UMANITATE, dar, mai mult decat atat, ar trebui sa fie un gest de NORMALITATE! BAFTA1
08 May 2019

Ana

50 RON
Go, Team Hope!
05 May 2019

Anonymous

50 RON
12 Apr 2019

Anonymous

30 RON
11 Apr 2019

Anonymous

30 RON
11 Apr 2019
Cristina Huzum : Hope and Homes for Children România
Stargate pentru Familia Băban și HHC