Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Împreună susținem construcția de case familiale pentru copiii vulnerabili!

Status: Fundraising

Visul nostru este ca niciun copil să nu mai treacă prin coșmarul instituționalizării. Vrem să oferim fiecărui copil vulnerabil din România un loc pe care să-l numească Acasă și șansa la o viață normală.

[ Show more ]
42.532% Complete

21,266 RON

Sumă:

4

Galantomi:

117

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România, peste 2000 de copii încă mai trăiesc în centre de plasament vechi, care arată ca o instituție, nu ca un Acasă călduros. Instituții care sabotează dezvoltarea armonioasă a copiilor și îi împiedică să capete deprinderile necesare unui trai independent.

Pentru acești copii, construim case familiale. Case care recrează un mediu familial, cu un living spațios, bucătărie, 4 dormitoare și 3 băi, în care un grup de maxim 12 copii descoperă ce înseamnă traiul într-o familie. Când construim o casă familială, construim o relație. Camerele luminoase și frumoase, mobilierul ales pe placul copiilor, curtea spațioasă – toate sunt pretexte pentru ca relațiile nou începute să funcționeze. 

În cei 25 de ani de activitate am construit 124 de case familiale, contribuind astfel la închiderea a 66 de centre de plasament. În următorii 3 ani ne-am propus să contruim alte 10, visând la ziua în care niciun copil din România nu va mai trăi coșmarul traiului într-o instituție. Dacă și tu crezi în acest vis, hai alături de noi!