Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Împreună putem schimba în bine viața unei mame singure cu 2 copii

Status: Fundraising

Toți copiii au dreptul la o viață normală care să le asigure dezvoltarea pe plan emoțional și social. Hai să facem #echipăînfaptebune și să-i ținem pe micuți departe de orfelinate arătându-le că puterea comunității există!

[ Show more ]
12.94% Complete

1,941 RON

Sumă:

2

Galantomi:

25

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dezvoltarea în condiții de stres lasă urme adânci. Și de cele mai multe ori, anii de agresiune dintr-o familie coincid cu cea mai importantă perioadă din viața celor mici. Acesta este și cazul Sandrei care a trecut prin două centre de abuz înainte să iasă din relația abuzivă în care se afla cu tatăl celor doi copii ai săi. Sandra este o persoană minunată, care își crește cei 2 copii cu multă iubire și afecțiune și care în ciuda greutăților vieții, a reușit să le ofere copiilor săi un acoperiș deasupra capului și un trai decent.

Elevi în clasa a 5 a și a 10 a, principala lor grijă este ca mama lor să fie bine, căci mult timp și-a purtat singură suferința, iar tristețea din ochii săi spune totul. Singura lor sursă de venit este salariul mamei, din care trebuie să achite cele două credite pentru cumpărarea apartamentului în care locuiesc și în care și-au găsit liniștea și puterea de a o lua de la capăt. Eforturile pentru a avea o casă pe care să o numească Acasă din păcate nu mai permit acoperirea celorlalte nevoi de strictă necesitate.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să o putem ajuta pe Sandra și cei 2 copii ai săi să aibă un loc doar al lor, unde să crească și să se dezvolte armonios. Fiecare contribuție este extrem de importantă pentru asigurarea zilnică de hrană, rechizite școlare, îmbrăcăminte și încălțăminte, medicamente, servicii de terapie și consiliere, servicii de sănătate.

Dacă vrei să facem #echipăînfaptebune pentru acești copii devenind fundraiserul nostru, dă-ne de veste pe adresa ema@hopeandhomes.ro