Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Împreună putem ajuta 8 copii să rămână alături de tatăl lor

Status: Fundraising

În sărăcie extremă, părinții sunt nevoiți să sacrifice, zilnic, apropierea de copiii lor pentru binele copiilor lor, pentru hrană și un acoperiș sigur. Și din păcate, în sărăcie extremă, orice soluție e o soluție temporară.

[ Show more ]
16.871428571429% Complete

1,181 RON

Sumă:

5

Galantomi:

9

Donații:

7,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Într-un apartament micuț cu două camere locuiesc cu chirie 8 copii, alături de tatăl lor care îi îngrijește de unul singur de când mama lor s-a stins. Cei mici au rămas fără mamă în timpul pandemiei și de atunci familia se descurcă cum poate.

Deși au lipsuri materiale și dorm înghesuiți în două camere, copiii sunt curați și îngrijiți și se ajută unul pe altul la nevoie, așa cum mama i-a învățat încă de mici. Cu sprijinul autorităților, toți copiii au fost înscriși la școală, cel mai mic dintre ei merge la grădiniță, iar cei mai mari urmează programul școlar ”A doua șansă”.

Tatăl lucrează în construcții și face eforturi mari ca toți copiii să aibă parte de o educație și să depășească trauma pierderii mamei lor. Alături de ei se află și unchiul copiilor, care lucrează împreună cu tatăl și se duc la muncă în zile diferite pentru a putea rămâne cineva acasă cu cei mici. Chiar și așa, tatălui îi este dificil să răspundă corespunzător nevoilor lor, atât din punct de vedere financiar, cât și al creșterii și îngrijirii copiilor. În momentul de față, copiii au nevoie de sprijin suplimentar pentru a avea un adăpost stabil, pentru a-și continua studiile și pentru a se dezvolta echilibrat și armonios din punct de vedere social și emoțional.

Dacă vrei să facem #echipăînfaptebune pentru acești copii devenind fundraiserul nostru, dă-ne de veste pe adresa ema@hopeandhomes.ro

Îți mulțumim din inimă!