Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

O casă pentru Adriana și copiii ei

O casă pentru Adriana și copiii ei @ Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2022

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

O casă pentru Adriana și copiii ei @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2022

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

O casă pentru Adriana și copiii ei @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

O casă pentru Adriana și copiii ei @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

O casă pentru Adriana și copiii ei @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019
În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergă
O casă pentru Adriana și copiii ei @ Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019
În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de aler