Roxana Zamfir - Hope and Homes for Children România

Eu alerg, tu donezi!

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu alerg, tu donezi!

Alerg, in 22 martie, la Băneasa Forest Run, în echipa Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 25.000 lei.

O fac pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boală și lipsurile materiale și pentru Cristian - un copil care, la cei 14 ani pe care îi are, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VIII-a, privește spre viitor: va deveni avocat!  Întreaga poveste a Ancăi si a lui Cristian, aici.

Doneaza din bunatate, doneaza chiar si din egoism, pentru simplu fapt ca acest gest te face sa te simti bine in primul rand pe tine, ne ocupam noi sa faca bine si altora. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

2 Donatii

Anonymous

150 RON
20 Feb 2020

Anonymous

150 RON
18 Feb 2020