Rodica Mateescu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

816 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run alături de #TeamHope și te invit să mă susții printr-o donație!

O fac pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boală și lipsurile materiale și pentru Cristian - un copil care, la cei 14 ani pe care îi are, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VIII-a, privește spre viitor: va deveni avocat!

Ajută-mă să contribui și eu la cei 25.000 lei de care Anca are nevoie să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului și să cumpere o mașină de spălat și un dulap. Cei doi vor putea locui acolo și când Cristian va deveni licean și va fi tot mai aproape de îndeplinirea visului său. Pentru că în toamnă începe liceul, din banii strânși, Cristian va putea avea și cele necesare unui elev pentru care educația e o plăcere.

Orice sumă e binevenită!

Mulțumesc,

Rodica


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

6 Donatii

20 Feb 2020
Ganduri bune!
19 Feb 2020
19 Feb 2020
19 Feb 2020

Anonymous

150 RON
Donez pt Rodica Tudor Mateescu
19 Feb 2020
Oamenii sunt fiinte influentabile. Recunoastem sau nu, viata fiecaruia dintre noi este un construct. Ne ghidam comportamentul si personalitatea urmand un model, admiram un om deosebit si alegem sa credem si noi in aceeasi cauza ca el. Dorim sa fim mai buni observand la altii o multitudine de calitati. Dar cum ar fi sa te transformi chiar tu intr-un exemplu pentru ceilalti? Nu exista limite in ceea ce facem. De aceea e minunat sa realizam importanta modelelor in viata noastra, insa nu ar trebui sa ne limitam doar la asta. Avem datoria, la randul nostru sa incercam zi de zi sa devenim modele pentru cei din jur. Pentru familie, prieteni, pentru necunoscuti. Insa in primul rand pentru noi. Existenta unor oameni model in viata cuiva reprezinta o sansa nepretuita de a invata. Modelul e acel om care iti demonstreaza ca se poate, chiar in situatii dificile, e impulsul necesar pentru reusita si dorinta de a fi mai bun pe zi ce trece! Fiecare dintre cazurile care au nevoie de ajutor POATE FI UN MODEL. Alaturi de acesti oameni invatam zilnic ce inseamna sa stii sa zambesti, desi suferinta si nevoile sunt greu de razbit. Invatam sa nu ne pierdem increderea in oameni si bunatatea lor, oricat ne-ar fi de greu. Sunt povesti de viata cu adevarat impresionante, care pot servi drept exemplu de optimism si putere oricui dintre noi! Pentru a-i putea ajuta pe cei din jurul nostru, trebuie să le dăm puterea propriului nostru exemplu. Să fiți buni și înțelepți !!! "Sports has the power to change the world" - Nelson Mandela
19 Feb 2020