Paul Nicon - Hope and Homes for Children România

Alaturi de Victor

400 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mai multi ciclisti pedalam sambata pe 20 aprilie la Road Grand Tour - Drumul Vinului sa il sustinem pe Victor, el are acum 14 ani, este elev conștiincios în clasa a VIII-a la școala generală din satul lui.  

Hope and Homes for Children dorește să îl susțină pe Victor cu fondurile necesare branșării la rețeaua de electricitate, pentru a asigura continuitatea studiilor și independența sa pe viitor. Fondurile necesare pot fi adunate de către cicliștii participanți la competiția Drumul Vinului. Prin implicarea noastră în acest proiect, Victor va fi mai încrezător și va ști că nu e singur.

Drumul Vinului este o cursă ciclistă organizată de Road Grand Tour care se desfășoară pe traseul Tătaru, Urlați, Ceptura, Tohani, Budureasca, Valea Călugarească. Participanții la Drumul Vinului pot fi cicliști amatori sau experți, în funcție de nivelul de pregătire și experiență. Cursa constă în tururi de 23,3 km, cu startul pe drumul Bucov-Plopu și sosirea la Crama Seciu.

Mai multe detalii despre acest caz gasiti aici:

https://hhc.galantom.ro/event-projects/view?id=1750

Fii alături de mine sa il sutinem pe Victor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Road Grand Tour - Drumul Vinului ~ 2019

În 20 aprilie 2019, cicliștii participanți la competiția drumul Vinului pot susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin

4 Donatii

125 RON
Multe gânduri bune si sa fi sănătos!
23 Apr 2019
18 Apr 2019
100 RON
Succes Victor!
16 Apr 2019
16 Apr 2019