Matei Stoicescu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

500 RON Donatii stranse
71.428571428571% Complete
700 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg din nou la Băneasa Forest Run alături de #TeamHope. Pe 24 februarie, de Dragobete, împlinesc 29 de ani și mi-ar plăcea să sărbătoresc cu cât mai mulți dintre voi, pritenii mei! Iată cum o putem face:

În primăvară alerg pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boala și lipsurile materiale. Dar asta nu e tot! Alerg și pentru Cristian - un copil care, la 14 ani, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat. Puștiul e fantastic! În ciuda tuturor condițiilor neprielnice, merge la olimpiade și își dorește să devenină avocat.   Le-am aflat povestea și am rămas impresionat. Te invit și pe tine să te alături demersului meu de a-i ajuta pe acești doi oameni. Ajută-mă să contribui la suma totală de 25.000 lei de care Anca are nevoie ca să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului, să cumpere o mașină de spălat, dar și un dulap. Cei doi vor putea locui într-un cămin normal, astfel încât să poată duce o viață mai bună!  

Hai să punem o „cărămidă solidă” la baza educației lui Cristian astfel încât să poată învăța în condiții optime. Îl putem ajuta, împreună, să devină avocat! În această toamnă puștiul începe liceul, iar banii pe care îi strângem îi vor asigura un start bun!   

Vă mulțumesc tare și vă spun din capul locului că orice sumă este binevenită! 
Vă pupă Bărbosu' și vă mulțumește fiecăruia în parte pentru contribuția la „cadoul” de ziua mea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

6 Donatii

Țin pumnii
01 Mar 2020

Roxana Pistolea

100 RON
24 Feb 2020
24 Feb 2020
24 Feb 2020
La multi ani Matei! Sustin initiativa ta si sper ca acesti copii sa simta ca nu sunt singuri si ca cineva se gandeste si la ei. Ma bucur ca-ti pot fi alaturi in acest scop :)
21 Feb 2020

Anonymous

100 RON
20 Feb 2020