Diana Maria Socaciu - Hope and Homes for Children România

Regaliamo loro un pò di luce!

50 RON Donatii stranse
2.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii

 

Angelo custode dei bimbi del mondo stringiamo le mani in un girotondo averne un amico è un gran tesoro averne tanti vale più dell'oro".   AMICI,  Le preghiere dell'Angelo Serafino, un giocattolo meraviglioso, ho fatto compagnia a tanti bambini, ma nel mondo, ci sono tanti bambini che non hanno un giocattolo, non hanno un pasto caldo, un lettino, un libro, né una carezza prima di dormire, non hanno la speranza di un futuro brillante. Il mio compleanno, desidero poterlo festeggiare donando a questi piccoli angeli un pò del nostro amore! Regaliamo loro un pò di luce. Aiutatemi ad aiutarli! Che dio vi benedica!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Locul copiilor este în familie, nu în orfelinat

Noi credem că iubirea, afecțiunea și atașamentul familiei sunt ingredientele miraculoase pentru orice copil, cu atât mai mult pentru cei care se află în situații de vulnerabilitate: în orfelinate sau în medii cu sărăcie extremă.

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Diana Socaciu

50 RON
Încep eu. Doamne ajută!
18 Feb 2020