Cosmin Cosereata - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru familia Băban

555 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta alerg 10 km pentru a oferi șansa la o viață mai bună familiei Băban.

Familia Băban locuiește într-o căsuță de lut care, din depărtare, pare din povești. Însă, cu cât te apropii de ea, realizezi că ascunde situația dramatică cu care se confruntă multe alte familii din țara noastră: sărăcia și nesiguranța zilei de mâine.

Mama, tatăl și cei cinci copii locuiesc în această căsuță. Tatăl s-a angajat cioban la oi, vine acasă doar o dată pe lună și stă cu copiii și mama lor o zi sau două. Face asta ca să poată oferi copiilor măcar hrana zilnică, căci pentru altele (îmbrăcăminte, încălțăminte, medicamente, rechizite etc.) nu mai sunt bani. Hăinuțele le primesc de la vecini sau rămân fraților mici de la cei mai mari. Nu își mai amintesc dacă au avut vreodată haine noi, dar nici nu par a fi afectați de aceste neajunsuri.

Te invit să ajuți cu o donație pentru a oferi o viață mai bună acestor copii !

E simplu: EU alerg, iar TU donezi 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate căt

6 Donatii

<3
05 May 2019

Anonymous

200 RON
Bafta Cosini!!!
05 May 2019

Anonymous

30 RON
Bravo Cosini, proud of you!
05 May 2019
04 May 2019

Alexander kleber

75 RON
04 May 2019
Suntem o firma noua dar in viitor vom incerca sa sustinem mai mult astfel de cauze
04 May 2019