Antonia Iordan - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De când am devenit mamă simt nevoia să mă implic mai mult pentru a-i ajuta pe copiii care au pornit pe un drum dificil în viață.

Hope and Homes for Children România este o organizație care a dovedit timp de 21 de ani că schimbarea întregului sistem de protecție a copilului este posibilă, că fiecare copil închis într-o instituție are dreptul la o casă adevărată şi o familie iubitoare.

Am ales să alerg anul acesta pentru Hope and Homes for Children la Semimaratonul București și sunt bucuroasă că fac parte din Team Hope! În acest fel voi putea să ajut și eu la schimbarea în bine a vieții unui copil iar prin gestul meu sper să îl inspir și pe copiii mei să devină oameni integri care să facă bine și să se implice în viața comunității.

Cum puteți să ajutați?

1. Prin participarea mea la semimaraton doresc să strâng fonduri pentru familia Băban și rog pe cei care doresc să se alăture cauzei, să fie generoși și să doneze.

2. De asemenea, te poți înscrie tu însuți în competiție și poți ajuta o familie să rămână împreună!

GO, TEAM HOPE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate căt

2 Donatii

200 RON
Run, Forrest, run!
11 May 2019
Bafta!
10 May 2019