Andi Andreescu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

405 RON Donatii stranse
81% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run alături de #TeamHope și te invit să mă susții printr-o donație!

O fac pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boală și lipsurile materiale și pentru Cristian - un copil care, la cei 14 ani pe care îi are, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VIII-a, privește spre viitor: va deveni avocat!

Ajută-mă să contribui și eu la cei 25.000 lei de care Anca are nevoie să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului și să cumpere o mașină de spălat și un dulap. Cei doi vor putea locui acolo și când Cristian va deveni licean și va fi tot mai aproape de îndeplinirea visului său. Pentru că în toamnă începe liceul, din banii strânși, Cristian va putea avea și cele necesare unui elev pentru care educația e o plăcere.

Orice sumă e binevenită!

Mulțumesc,
Andi

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

6 Donatii

24 Feb 2020

Rox

75 RON
18 Feb 2020

Anonymous

30 RON
16 Feb 2020

Dani si Pierro

150 RON
Foarte tare, Andi ! Ce frumos, asa de frumos ca si sportul pe care il practici pentru aceasta cauza ! Suntem alaturi de tine, de departe! Te pupam cu mult dor
16 Feb 2020
Succes, Andi! Sunt mândră de tine!
15 Feb 2020

Anonymous

50 RON
15 Feb 2020