Alexandra Chiran - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

855 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run alături de #TeamHope și te invit să mă susții printr-o donație!

O fac pentru Anca - o mamă care luptă să depășească boală și lipsurile materiale și pentru Cristian - un copil care, la cei 14 ani pe care îi are, nu a ratat niciun an școlar fără să fie premiat, merge la olimpiade și, fiind în clasa a VIII-a, privește spre viitor: va deveni avocat!

Ajută-mă să contribui și eu la cei 25.000 lei de care Anca are nevoie să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului și să cumpere o mașină de spălat și un dulap. Cei doi vor putea locui acolo și când Cristian va deveni licean și va fi tot mai aproape de îndeplinirea visului său. Pentru că în toamnă începe liceul, din banii strânși, Cristian va putea avea și cele necesare unui elev pentru care educația e o plăcere.

Orice sumă e binevenită!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

8 Donatii

Johnny from the BAAR

150 RON
Keep up the good work!
17 Feb 2020
50 RON
17 Feb 2020

Johnny

75 RON
Mult succes, Alexandra!
13 Feb 2020

G.F.

250 RON
Felicitari, Alexandra! O cursa cat mai frumoasa iti doresc! :)
10 Feb 2020
50 RON
Succes, Alexandra
10 Feb 2020

Anonymous

150 RON
08 Feb 2020

Anonymous

100 RON
Felicitari, Ale! Esti minunata si te admir din tot sufletul! Esti un exemplu de om frumos si determinat. Succes in competitie si pentru cazurile umanitare sustinute!
07 Feb 2020