Adrian Niculae - Hope and Homes for Children România

Alături de Victor!

650 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Anul acesta, pe 20 Aprilie 2019, voi concura in cursa de ciclism “Drumul Vinului” cu scopul de a strânge fonduri pentru o cauza umanitara! Nu este o poveste trista ci este vorba despre viitor, despre un copil de 14 ani care se pregătește sa intre in adolescenta si are nevoie de ajutorul nostru. Beneficiază de condiții minime de trai însă ce are nevoie in acest moment este de ... electricitate! Da, căminul lui are nevoie sa fie branșat la rețeaua de electricitate si, cu ajutorul fundației Hope and Homes for Children, sperăm sa strângem cei 6.000 de lei necesari pentru acest lucru.

Voi da toata energia de care voi dispune in aceasta cursa si sper sa fiți alături de mine pentru a-l sprijini pe Victor.

Despre Victor, pe scurt

Victor are acum 14 ani, este elev conștiincios în clasa a VIII-a la școala generală din satul lui. Nu mai e de mult un copil, s-a maturizat forțat de împrejurări înainte de vreme și visează să devină șofer și mecanic auto, auzind el că așa poți să te angajezi ușor și să câștigi decent.

Tatăl a murit când Victor nu împlinise încă vârsta de 1 an, nici nu și-l amintește, îl cunoaște doar din poveștile mamei. În urmă cu șapte ani mama a fost internată la un centru de recuperare neuro-psihiatrică, unde se află și în prezent. Starea ei de sănătate a fost și până atunci precară, neputând să-I ofere copilului siguranța și confortul emoțional necesar. Victor o vizitează săptămânal, merge pe jos 18 km dus și întors pentru a fi alături de ea chiar și pentru puțin timp.

Din 2015, sarcina îngrijirii copilului a preluat-o mătușa maternă. Anul trecut, mătușa și soțul acesteia s-au gândit că e nevoie să facă ceva pentru a-i construi copilului o bază de la care să poată porni singur în viață, în cazul în care ei nu vor putea să-l mai susțină. I-au construit o casă mică din lemn, pe un teren pe care familia îl deținea la ieșirea din localitate. Casa a fost gândită în raport cu posibilitățile materiale reduse ale familiei, are două camere modeste ca suprafață, una fiind proiectată ca bucătărie, iar cealaltă drept cameră de locuit.

Problema pe care nu o pot rezolva din fondurile proprii, fiind depășiți de costuri, e cea a branșării locuinței la rețeaua de energie electrică. Costurile evaluate se ridică la suma de 6.000 lei, sumă pe care mătușa și unchiul este dificil să o economisească din pensia lor.

Hope and Homes for Children dorește să îl susțină pe Victor cu fondurile necesare branșării la rețeaua de electricitate, pentru a asigura continuitatea studiilor și independența sa pe viitor. Fondurile necesare pot fi adunate de către cicliștii participanți la competiția Drumul Vinului. Prin implicarea cicliștilor și a susținătorilor în acest proiect, Victor va fi mai încrezător și va ști că nu e singur!!!

Hai să-l sprijinim împreună pe Victor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Road Grand Tour - Drumul Vinului ~ 2019

În 20 aprilie 2019, cicliștii participanți la competiția drumul Vinului pot susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin

4 Donatii

Binele aduce bine
18 Apr 2019
17 Apr 2019

Anonymous

300 RON
17 Apr 2019
16 Apr 2019