Ionut Filipescu - Hope and Homes for Children România

Alerg din nou în Team Hope pentru a-l ajuta pe Cosmin să aibă o locuință!

587 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Mă alătur din nou echipei Team Hope la Bucharest Marathon, chiar dacă este vorba despre o alergare la distanță, pentru a-l ajuta pe Cosmin să aibă o locuință sigură și cele necesare școlii de-a lungul celor 4 ani de liceu!

Echipa Hope and Homes for Children l-a găsit pe Cosmin într-o garsonieră de 12 mp, alături de mama sa. Și-a pierdut tatăl de mic, iar mama sa a scăpat de cancer ca prin urechile acului. Muncește cât poate, însă nu este suficient pentru a asigura cele necesare vieții de zi cu zi. Cosmin e de neoprit în drumul său - el este un copil de nota 10 și anul acesta a intrat la unul dintre cele mai bune licee din București. Îmi doresc să îl ajut pe Cosmin să simtă că nu e singur și să își păstreze motivația de a se lupta pentru o viață mai bună! Întreaga poveste a lui Cosmin aici: https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4.

Vă invit să fiți alături de mine și de data asta printr-o donație pentru Cosmin!

Mulțumesc în avans! Împreună putem mai mult! 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

4 Donatii

Anonymous

182 RON
12 Oct 2020

Anonymous

300 RON
12 Oct 2020

Anonymous

75 RON
10 Oct 2020

Anonymous

30 RON
07 Oct 2020