Ionut Filipescu - Hope and Homes for Children România

Alerg din nou în Team Hope pentru a-l ajuta pe Cosmin să aibă o locuință!

587 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
4 Donations
6 Days left
I want to donate!

 

Salutare!

Mă alătur din nou echipei Team Hope la Bucharest Marathon, chiar dacă este vorba despre o alergare la distanță, pentru a-l ajuta pe Cosmin să aibă o locuință sigură și cele necesare școlii de-a lungul celor 4 ani de liceu!

Echipa Hope and Homes for Children l-a găsit pe Cosmin într-o garsonieră de 12 mp, alături de mama sa. Și-a pierdut tatăl de mic, iar mama sa a scăpat de cancer ca prin urechile acului. Muncește cât poate, însă nu este suficient pentru a asigura cele necesare vieții de zi cu zi. Cosmin e de neoprit în drumul său - el este un copil de nota 10 și anul acesta a intrat la unul dintre cele mai bune licee din București. Îmi doresc să îl ajut pe Cosmin să simtă că nu e singur și să își păstreze motivația de a se lupta pentru o viață mai bună! Întreaga poveste a lui Cosmin aici: https://pressone.ro/patru-povesti-despre-scoala-si-lipsuri-i-ventilatorul-de-la-etajul-4.

Vă invit să fiți alături de mine și de data asta printr-o donație pentru Cosmin!

Mulțumesc în avans! Împreună putem mai mult! 

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Un adăpost sigur și condiții decente pentru Cosmin - un adolescent de nota 10!

Cosmin este un adolescent minunat, rămas de mic fără tată, cu o mamă dedicată care, din păcate a fost foarte bolnavă și se chinuie tare în viața de zi cu zi. Locuiesc amândoi într-o garsoniera de 12 mp lipsită de condiții. Însă acest lucru nu l-a oprit pe Cosmin să învețe și să aibă rezultate excelente! Cosmin e de nota 10, și ca om, și ca elev. A intrat la unul dintre cele mai bune licee din București anul acesta și depune eforturi zilnice fără se gândească la ce nu are.

4 Donations

Anonymous

182 RON
12 Oct 2020

Anonymous

300 RON
12 Oct 2020

Anonymous

75 RON
10 Oct 2020

Anonymous

30 RON
07 Oct 2020