Constantin Chirila - Hope and Homes for Children România

Cel mai frumos cadou de ziua mea

553 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Eu sunt Constantin și anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere pentru copiii de care Fundația Hope and Homes for Children se îngrijește, căci copilăria petrecută într-un mediu privat de afecţiune şi atenţie individuală lasă răni adânci, pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere către copiii din programele Hope and Homes for Children trimițând un mail pe adresa alexandra@hopeandhomes.ro, iar ulterior vei primi toate informațiile necesare.

Spor în fapte bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

O mamă singură are nevoie de ajutor ca să-i aibă pe cei mici alături în continuare

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să îi putem ajuta pe cei 2 copii să aibă un loc în care să poată trăi decent și liniștit, dar, mai ales, să rămână alături de mama lor, care-i iubește atât de mult și își dorește să îi aibă aproape și să le ofere toată iubirea și grija de care au nevoie.

Dăruiește ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Anonymous

50 RON
30 Nov 2021
28 Nov 2021

ECHIPA TSIM

350 RON
La multi ani! 🥰
27 Nov 2021

Anonymous

100 RON
La multi ani, cu multe bucurii!
23 Nov 2021