Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

O mamă singură are nevoie de ajutor ca să-i aibă pe cei mici alături în continuare

Status: Fundraising

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să îi putem ajuta pe cei 2 copii să aibă un loc în care să poată trăi decent și liniștit, dar, mai ales, să rămână alături de mama lor, care-i iubește atât de mult și își dorește să îi aibă aproape și să le ofere toată iubirea și grija de care au nevoie.

[ Show more ]
13.91% Complete

1,391 RON

Sumă:

2

Galantomi:

11

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

O mamă singură are nevoie de ajutor ca să-i aibă pe cei mici alături în continuare!

Doi copii, de 1 și 3 ani, locuiesc în două cămăruțe mici și fără prea multe condiții, căci nu au nici măcar apă curentă. Ca să poată avea apa necesară pentru gătit și spălat, mama merge zilnic la vecini. Pereții camerelor necesită reparații, la fel și podeaua din camera în care mama doarme cu băiatul de 3 ani într-un pat de o persoană, iar cel mic într-un pătuț de copii.   Pentru a se încălzi au un calorifer electric, dar mama nu îl ține permanent pornit ca să nu consume prea mult curent electric. Puținele haine ale micuților sunt păstrate de mamă în două plase, la fel și mâncarea pe care o cumpără sau o primește de la oamenii mai darnici din comunitate. Deși condițiile în care cei trei trăiesc sunt foarte grele, copiii sunt îngrijiți și iubiți de mama lor. Cel mare merge la grădiniță și este un copil isteț și vesel, iar pe cel mic îl găsim de fiecare dată cuibărit în brațele mamei sale.

Ne propunem să îi sprijinim pentru a avea un adăpost sigur, cu condiții decente de trai, în care lipsa apei curente sau a căldurii, să nu mai fie o problemă, astfel încât cei mici să rămână alături de mama lor și să aibă șansa de a se dezvolta echilibrat și armonios din punct de vedere social și emoțional, fără a trece prin trauma separării și instituționalizării.

Dacă vrei să facem #echipăînfaptebune pentru acești copii devenind fundraiserul nostru, dă-ne de veste pe adresa alexandra@hopeandhomes.ro

Îți mulțumim din inimă!