Anca Precup - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru copiii familiei Boer

1,155 RON Donatii stranse
77% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiecare etapa a vietii vine cu povestea ei. :-) Si fiecare etapa a vietii vine cu nevoile si cu pasiunile ei…

De ce alerg? Sau mai bine zis de ce inca alerg de 19 ani... Am pornit in aceasta aventura din curiozitate, din dorinta de a descoperi inca un lucru NOU. La inceput alergam doar din placere, acum, pentru mine, alergatul este terapie. Este sportul care ma descarca de orice problema si ma incarca cu bucurie. Este momentul meu din zi, extrem de matinal, poate chiar singurul, in care sunt numai eu cu mine. Sunt un om normal si evident ca am si zile in care abia reusesc sa ma dau jos din pat, insa stiu ca beneficiile orei mele de alergat sunt bateria mea pentru ziua in curs.... asa ca o fac! Sunt insa si multe zile in care abia astept sa imi sune alarma sa ma duc dimineata la alergat. Adesea, sunt intrebata de ce ma duc asa devreme, mai precis de la 6:00/6:30 dimineata. Si raspunsul e unul simplu: pana in ora 9:00 nu imi suna telefonul, nu trebuie sa raspund la mailuri sau la alte solicitari. Am invatat sa imi planific propriul program… De 19 ani si pana la acest moment, am evoluat foarte mult: De la 1 km de alergare, dupa care efectiv gafaiam, am reusit acum cativa ani sa imi depasesc numarul de kilometri alergati cu foarte multi alti km. Am reusit sa parcurg 50 de km in 7 ore si jumatate, am participat la cateva semi maratoane si alte maratoane. Nu stiu ce provocare o sa caut in viitor, insa stiu sigur ca o sa gasesc ceva! A ne depasi limitele cred ca sta in natura umana, iar sportul trebuie sa faca parte din ea! Alergatul ma ajuta sa imi clarific gandurile, sa iau deciziile importante, sa imi raspund la cate o intrebare... In sportul acesta exista o vorba: daca dupa 2 ore de alergat nu ai gasit raspunsul intrebarii tale inseamna ca nu exista raspuns pentru aceea situatie... este testata asa ca spor la alergat!:)

Am 39 de ani si inca mai visez la o Romanie in care sa se intample lucruri frumoase, de care sa fiu mandraatat eu cat si copilul meu, Tudor care acum are doar 14 ani. Comunitatea......... E un proiect in care cred ca putem construi lucruri frumoase, care sa ne ramana aproape de suflet.

In 14 octombrie, la Maratonul Bucuresti, alerg pentru a doua oara alaturi de Team Hope si Hope and Homes for Children. Alerg pentru a da o sansă la o viata mai buna copiilor familiei Boer, la o copilarie alaturi de tatal lor, nu in orfelinat.

Ei se numara intre cei 39% din copiii din Romania care traiesc in conditii de saracie; nu au haine si incaltaminte, nu frecventeaza gradinita sau scoala, iar in unele zile nu au ce manca.

Impreuna cu ceilalti alergatori din Team Hope, la Maratonul Bucuresti 2018, si cu sprijinul vostru, putem face astfel incat povestea familiei Boer sa aiba un final fericit. Sa aiba sansa la educayie si la o viata mai buna. La o copilarie asa cum merita. Orice suma donata este importanta pentru a implini visul copiilor Boer de a ramane alaturi de tatal lor.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

7 Donatii

Olimpia Brandhuber

200 RON
11 Oct 2018

Anonymous

75 RON
09 Oct 2018

Anonymous

30 RON
05 Oct 2018
05 Oct 2018
05 Oct 2018

Anonymous

200 RON
Succes!!!
05 Oct 2018

Georgeta N

200 RON
Go Anca! Esti inspiratie si energie! Cu oameni ca tine in preajma mai exista o speranta la normalitate pentru copiii ca cei pentru care alergi. Educația face diferenta! Clipa e a celui care o prinde si viitorul a celor ce cred in el! Succes!
01 Oct 2018