Dăruim ACASĂ unei familii cu 2 copii

 

Daniela Mușoiu Hope and Homes for Children România

5% Complete
25 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie și împreună cu Hope and Homes for Children să ajutăm o familie cu 2 copii din Urlați să aibă un loc pe care să il numească ACASĂ.

Deși foarte veche, această casă este singura soluție a parinților pentru a le oferi celor mici un acoperiș deasupra capului. Au fost primiți aici de proprietar, cu condiția ca în următorii 4 ani să achite suma de 9000 euro, bani ce ar acoperi doar achiziția casei, dar nu și renovarea ei.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

„Nu vreau să simtă copiii că nu au părinți, că nu-i iubește nimeni.” 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Binele vine din suflet!
13 Dec 2022