Roxana Zamfir - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In 13 octombrie voi participa la Maratonul București în cursa de 10 km.

 

Ma simt onorata ca fac parte din echipa Hope and Homes for Children Romania si ca pot transforma, ceea ce a devenit nu de mult o pasiune, intr-un bine care se va rasfrange asupra unei familii nevoiase.

 

Împreuna vom încerca să ajutam cei trei copii din familia Apetrei sa aiba o casa si copilaria pe care fiecare copil o merita. Iata si povestea lor:

Iuliu Apetrei este un tata singur cu trei copii: Aurora (5 ani) si gemenii Dumitru si Marcu (3 ani). Mama i-a parasit, iar Marcu a ajuns in grija bunicii materne. Iuliu si cei doi copii rămasi în grija lui au locuit o vreme in casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars în totalitate, iar tatal si copiii au ajuns sa locuiasca cu chirie la un consatean. Banii nu ii ajung pentru a construi o casa in care sa revina si Marcu. Iuliu este apreciat in comunitate ca fiind un om muncitor care ajuta pe toata lumea. De aceea, in momentul in care, la randul sau, a avut nevoie de ajutor, comunitatea a hotărât sa il sprijine. Situatia familiei Apetrei a ajuns și în atenția Hope and Homes for Children, care a inclus familia în programul de prevenire a separării copilului de familie. Specialistii Fundatiei au pus la punct un plan de interventie, cea mai important masura fiind constructia unei case. Comunitatea a organizat un eveniment de strangere de fonduri la nivel local, iar Hope and Homes for Children, prin participarea alergatorilor Team Hope la Maratonul Bucuresti, va contribui cu fondurile suplimentare necesare constructiei casei. 

Pentru a schimba destinul trist al acestei familii, as fi foarte fericita sa am parte de sustinerea voastra!

E simplu: EU alerg, iar TU donezi.   Orice sumă conteaza – cu cat suntem mai multi cu atat vom putea face o schimbare in bine în viata unor oameni mai putin norocosi ca noi.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației mat

6 Donatii

Anonymous

25 RON
11 Oct 2019
09 Oct 2019

Anonymous

150 RON
07 Oct 2019
Succes!
07 Oct 2019

Anonymous

100 RON
02 Oct 2019