Thea Haimovitz - Hope and Homes for Children România

Maratonul Bucuresti dedicat copiilor abandonati din Romania

1,480 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In 5 octombrie voi alerga la Maratonul Bucuresti pentru Hope and Homes for Children Romania, organizatia care de 15 ani ajuta copiii Romaniei sa aiba o familie! Este un proiecte pentru suflet si trup deopotriva, poti alerga pentru sanatatea ta si poti dona si sprijini financiar copiii nimanui.

Ni s-au alaturat in aceasta campanie de donatii marii campioni ai Romaniei: Doina Melinte, Maricica Puica, Monica Iagar, Nicoleta Grasu, Mihai Leu, Elisabeta Lipa.. si echipa aceasta de oameni inimosi sa mareste pe zi ce trece.  Prin donatia si participarea ta la maraton alaturi de noi poti ajuta ca cei 8000 de copii care inca sunt institutionalizati in Romania sa aiba o sansa la o viata normala.

Sa le oferim prin donatiile noastre camine si parinti, care sa le transforme suferinta abandonului intr-o viata fericita. Eu cred in aceasta cauza nobila. Fii generos si hai sa donam impreuna prin participarea la acest maraton.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

3 Donatii

Radu Dragulinescu

1,030 RON
08 Oct 2014

Sabina ioana Badalau

300 RON
04 Oct 2014

Mirena Badea

150 RON
O donatie din suflet pentru cauza pe care o reprezinti tu Thea :copiii orfani.
18 Sep 2014