Maratonul Bucuresti dedicat copiilor abandonati din Romania

 

Thea Haimovitz Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,480 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 5 octombrie voi alerga la Maratonul Bucuresti pentru Hope and Homes for Children Romania, organizatia care de 15 ani ajuta copiii Romaniei sa aiba o familie! Este un proiecte pentru suflet si trup deopotriva, poti alerga pentru sanatatea ta si poti dona si sprijini financiar copiii nimanui.

Ni s-au alaturat in aceasta campanie de donatii marii campioni ai Romaniei: Doina Melinte, Maricica Puica, Monica Iagar, Nicoleta Grasu, Mihai Leu, Elisabeta Lipa.. si echipa aceasta de oameni inimosi sa mareste pe zi ce trece.  Prin donatia si participarea ta la maraton alaturi de noi poti ajuta ca cei 8000 de copii care inca sunt institutionalizati in Romania sa aiba o sansa la o viata normala.

Sa le oferim prin donatiile noastre camine si parinti, care sa le transforme suferinta abandonului intr-o viata fericita. Eu cred in aceasta cauza nobila. Fii generos si hai sa donam impreuna prin participarea la acest maraton.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne ajute să str

 

3 Donații

08 Oct 2014
04 Oct 2014
O donatie din suflet pentru cauza pe care o reprezinti tu Thea :copiii orfani.
18 Sep 2014
Thea Haimovitz : Hope and Homes for Children România
Maratonul Bucuresti dedicat copiilor abandonati din Romania