Cosmin, Max, Andrei și Mihai Alexandru - Hope and Homes for Children România

Alergăm împreună pentru HHC România

800 RON Donatii stranse
40% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 17 mai vom alerga la Bucharest Half Marathon pentru Hope and Homes for Children România! Cu ajutorul vostru, le putem dărui unora dintre cei mai vulnerabili copii din România șansa la o viață mai bună, la o casă și o familie.

Ne puteți susține cu o donație pe această pagină, sau vă puteți înscrie și voi la http://teamhope.hhcromania.org. Vă mulțumim!

***

On May 17th we will be running at the Bucharest Half Marathon for Hope and Homes for Children Romania! With your help, we can give some of the most vulnerable children in Romania the chance at a better life, at having a home and a family.

You can support us with a donation on this page, or you can join the race yourselves by visiting http://teamhope.hhcromania.org. Thank you!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

2 Donatii

Marius Stefan

300 RON
Mult succes!
16 May 2015

Cosmin Alexandru

500 RON
19 Apr 2015