Alergăm împreună pentru HHC România

 

Cosmin, Max, Andrei și Mihai Alexandru Hope and Homes for Children România

40% Complete
800 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 17 mai vom alerga la Bucharest Half Marathon pentru Hope and Homes for Children România! Cu ajutorul vostru, le putem dărui unora dintre cei mai vulnerabili copii din România șansa la o viață mai bună, la o casă și o familie.

Ne puteți susține cu o donație pe această pagină, sau vă puteți înscrie și voi la http://teamhope.hhcromania.org. Vă mulțumim!

***

On May 17th we will be running at the Bucharest Half Marathon for Hope and Homes for Children Romania! With your help, we can give some of the most vulnerable children in Romania the chance at a better life, at having a home and a family.

You can support us with a donation on this page, or you can join the race yourselves by visiting http://teamhope.hhcromania.org. Thank you!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. Ca întotdeauna, ne dorim să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din TEAM HOPE şi să ne ajute să strângem fondurile necesare pe

 

2 Donații

Mult succes!
16 May 2015
19 Apr 2015
Cosmin, Max, Andrei și Mihai Alexandru : Hope and Homes for Children România
Alergăm împreună pentru HHC România