Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

4 copii din Iași își doresc să simtă cum e să ai un „acasă”

Status: Inchis

4 copii din județul Iași vor să rămână acasă, lângă mama și tata, însă au nevoie de ajutor. Hai să facem #echipăînfaptebune și să-i ținem pe micuți departe de orfelinate arătându-le că puterea comunității există.

[ Show more ]
50.05% Complete

5,005 RON

Sumă:

3

Galantomi:

31

Donații:

10,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alina (10 ani, elevă în clasa a IV-a), Ianis (8 ani, elev în clasa a I-a), Beatrice (4 ani, la grădiniță) și Dora (2 ani) sunt 4 copilași din Iași care au avut ghinionul de a se naște într-o familie cu posibilități financiare reduse, dar care-i iubește și îngrijește cum poate mai bine. 

Până vara trecută au locuit într-un adăpost degradat, construit din bârne și pământ, în care aveau o sobă din pământ și două paturi uzate, iar acoperișul era improvizat din tablă reutilizată. 

Cu ajutorul unor oameni de bine, s-a început construcția unei căsuțe pentru această familie, însă avem în continuare nevoie de ajutor pentru a finaliza lucrările și a-i ajuta pe copii să rămână acasă, alături de părinții lor, în condiții decente, așa cum merită orice copil.

Dacă vrei să facem #echipăînfaptebune pentru acești copii, devenind fundraiserul nostru, dă-ne de veste pe adresa ema@hopeandhomes.ro. 

Îți mulțumim din inimă!