Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor

Status: Finantat

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj, Florentina Filipovici, au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor!  

[ Show more ]
100% Complete

261,516 RON

Sumă:

9

Galantomi:

3107

Donații:

197,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj, Florentina Filipovici, au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor!  

Florentina este vicecampioană mondială la canotaj, juniori, în proba de 8+1 feminin. Are 29 de ani și suferă de cancer mamar stadiul IV. A trecut prin perioada de tratament chimioterapeutic și luptă pentru viața ei. Are 3 copii, o fetiță și doi băieței, cu vârste cuprinse între 4-8 ani. Își crește copiii singură, în satul natal din județul Suceava. Impresionați de situația Florentinei, colegii ei de la Federația Română de Canotaj au organizat o campanie de strângere de fonduri și au cumpărat un teren pe care am demarat în primăvara acestui an constucția unei case pentru Florentina și copiii ei. Este însă nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcției, mobilarea și utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu cei mici într-un spațiu sigur.

Mult timp și-a purtat singură suferința, educată și convinsă că a cere ajutor este rușinos. Acum însă este copleșită de problemele medicale și simte că nu va reuși de una singură. 

Ne propunem să sprijinim această familie pentru a avea un adăpost sigur, cu condiții decente de trai, astfel încât copiii să rămână alături de mama lor și să aibă șansa de a se dezvolta echilibrat și armonios din punct de vedere social și emoțional. 

Îți mulțumim din inimă!