Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor

Status: Fundraising

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să o putem ajuta pe Florentina, vicecampioană mondială la canotaj, să treacă peste impasul medical și financiar prin care trece împreună cu cei 3 micuți ai ei, dar și să aibă o căsuță în care să poată trăi decent și liniștit, împreună. 

[ Show more ]
32.69% Complete

16,345 RON

Sumă:

5

Galantomi:

86

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj, Florentina Filipovici, au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor!  

Florentina este vicecampioană mondială la canotaj, juniori, în proba de 8+1 feminin. Are 28 de ani și suferă de cancer mamar stadiul IV. A trecut prin perioada de tratament chimioterapeutic și luptă pentru viața ei, așa cum a luptat de altfel de mică, cu violența tatălui și apoi a soțului. Are 3 copii, o fetiță de 7 ani și doi băieți de 3 și 5 ani. S-a îndepărtat de soțul agresiv și își crește copiii singură, în localitatea Vatra Moldoviței. Impresionați de situația Florentinei, colegii ei de la Federația Română de Canotaj au organizat o campanie de strângere de fonduri și au cumpărat o casă, în care Florentina s-a mutat împreună cu copiii. Însă, casa achiziționată este deteriorată de anii în care nu a fost locuită. Mama visează la un minim de confort, intimitate și siguranță alături de copii, dar nu poate asigura costurile renovării, consolidării, mobilării și dotării locuinței. Mult timp și-a purtat singură suferința, educată și convinsă că a cere ajutor este rușinos. Acum însă este copleșită de problemele medicale și simte că nu va reuși de una singură. 

Ne propunem să îi sprijinim pentru a avea un adăpost sigur, cu condiții decente de trai, astfel încât cei mici să rămână alături de părinții lor și să aibă șansa de a se dezvolta echilibrat și armonios din punct de vedere social și emoțional, fără a trece prin trauma separării și instituționalizării.

Dacă vrei să facem #echipăînfaptebune pentru acești copii devenind fundraiserul nostru, dă-ne de veste pe adresa alexandra@hopeandhomes.ro

Îți mulțumim din inimă!