Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse

Status: Fundraising

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă. Noi, echipa Hope and Homes for Children România, stăm alături de aceștia, având obiectivul anual de a susține 200 de tineri, și le oferim ajutor pentru traiul independent, prin consiliere și sprijin material. 

Fiind cauza oficială a celei mai colorate curse, The Color Run, mobilizăm #TeamHope pentru a veni în sprijinul Marinei, dar și a altor tineri aflați în punctul în care se pregătesc să devină independenți. 

21.613333333333% Complete
Suma:

6,484 RON

Galantomi:

11

Donatii:

36

Target:

30,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Marina este o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. Acesta a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu media 8.90.

„Vreau ca oamenii să înțeleagă că și noi putem reuși, să înceapă să creadă și în noi.” - Marina a învățat, până în clasa a XI-a, alături de copii cu nevoi speciale. La 7 ani, un copil fără familie, crescut aproape de la naștere în sistem, care nu a primit atenție, dragoste și nu a fost suficient stimulat în primii ani de viață, a fost considerat copil cu nevoi speciale. Și timp de 10 ani, nimeni nu a văzut că Marina învăța rapid, era peste nivelul copiilor din clasa ei și nu avea niciun fel de întârziere mentală.

Șansa Marinei au fost tot oamenii, căci unii au văzut în ea ambiția, potențialul și determinarea care au făcut-o azi să fie studentă. Până în prezent am sprijinit 2003 de tineri pentru o viață independentă și ne dorim să o susținem, alergând împreună la The Color Run și semimaraton, ca să își continue studiile și să aibă toate premisele să își atingă potențialul. Astfel, îi putem oferi o bursă de studiu pentru toți cei 3 ani de facultate. Pentru ca ea să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să-și neglijeze școala. Că, deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, ceilalți, putem fi.

Î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞 ș𝐢 𝐟𝐢𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 #𝐓𝐞𝐚𝐦𝐇𝐨𝐩𝐞, 𝐝â𝐧𝐝𝐮-𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐥𝐨𝐫𝐞𝐝𝐚𝐧𝐚@𝐡𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐝𝐡𝐨𝐦𝐞𝐬.𝐫𝐨 ș𝐢 𝐦𝐞𝐧ț𝐢𝐨𝐧â𝐧𝐝 𝐨𝐫𝐚ș𝐮𝐥 î𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐫𝐞𝐢 𝐬ă 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢. 𝐀𝐩𝐨𝐢, 𝐯𝐨𝐦 𝐥𝐮𝐚 𝐥𝐞𝐠ă𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐜𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞 ș𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐞 𝐨𝐜𝐮𝐩ă𝐦 𝐧𝐨𝐢.

𝐇𝐚𝐢 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐢 𝐥𝐚 𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐨𝐥𝐨𝐫 𝐑𝐮𝐧 pe 14 august la Mamaia, 4 septembrie la Cluj-Napoca, 11 septembrie la Timișoara, 18 septembrie la București, 2 octombrie la Iași și 16 octombrie la Galați ș𝗶 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗺𝗶𝗺𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻 pe 4 - 5 septembrie în București. 

Te așteptăm în #TeamHope! 💙