Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse

Status: Inchis

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă.

[ Show more ]
44.446666666667% Complete

13,334 RON

Sumă:

14

Galantomi:

90

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Marina este o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. Acesta a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială cu media 8.90.

„Vreau ca oamenii să înțeleagă că și noi putem reuși, să înceapă să creadă și în noi.” - Marina a învățat, până în clasa a XI-a, alături de copii cu nevoi speciale. La 7 ani, un copil fără familie, crescut aproape de la naștere în sistem, care nu a primit atenție, dragoste și nu a fost suficient stimulat în primii ani de viață, a fost considerat copil cu nevoi speciale. Și timp de 10 ani, nimeni nu a văzut că Marina învăța rapid, era peste nivelul copiilor din clasa ei și nu avea niciun fel de întârziere mentală.

Șansa Marinei au fost tot oamenii, căci unii au văzut în ea ambiția, potențialul și determinarea care au făcut-o azi să fie studentă. Ca Marina sunt mulți tineri care au nevoie de noi! Pentru ca ei să simtă că nu sunt singuri, că, deși părinții nu au putut fi lângă ei niciodată, noi, ceilalți, putem fi.

Cum poți ajuta? Fii parte din #TeamHope, participând la oricare dintre cursele de mai jos, ca sportiv-fundraiser:

azuga trail race: cursa are loc pe 23 octombrie la, ai ghicit… azuga :), și unde poți alege din 4 trasee: de 31, 20 sau 13 km, ori traseul de seară. Poteci șerpuitoare și peisaje fabuloase: incluse!

bucharest marathon: poți participa la una dintre cele 4 curse individuale, de 5k, 10k, 21k sau 42k. sau mai ia cu tine încă 3 prieteni și participă la ștafetă. orice cursă ai alege, ne vedem la maraton pe 30-31 octombrie.

Dă-ne de veste la loredana@hopeandhomes.ro, menționând cursa la care vrei să participi. Apoi, vom lua legătura cu tine și de restul ne ocupăm noi.

Te așteptăm în #TeamHope!