Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Împreună putem schimba destinul unei mame singure și cei opt copii ai săi

Status: Fundraising

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să o putem ajuta pe Cornelia și cei 8 copii ai ei să aibă un loc doar al lor în care să poată trăi decent și liniștit.

[ Show more ]
13.63% Complete

6,815 RON

Sumă:

11

Galantomi:

73

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Emoțiile nu au nevoie de cuvinte. Într-un oftat se ascunde durerea. În evitarea contactului vizual neîncrederea. Iar în gropițele din obraji se ascunde bucuria.  

Într-o curte spațioasă, la baza unui deal, o casă pare că suferă și ea pierderea resimițită de familie din anul ce tocmai s-a încheiat. Doamna Cornelia a rămas singură cu 8 copii în urma decesului soțului.  

Familia împarte o casă comună cu unchiul patern. Relația dintre ei e însă una tensionată din cauza consumului frecvent de alcool. Visează la un spațiu doar al lor, locuind acum într-o cămăruță mică la subsolul casei. Ar avea terenul disponibil, le lipsește însă și siguranța zilei de mâine.  

O parte din copii au abandonat școala și-au mers la muncă cu ziua prin sat pentru a-și susține mama. Întoarcerea lor la școală și prevenirea abandonului în cazul celorlalți sunt esențiale, motiv pentru care am intervenit. În iarna ce-a trecut i-am ajutat cu lemne, transport spre școală, rechizite și alimente.  

Fii galantom și ajută-ne să-i ajutăm în continuare!