Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2020

Te provocam ca timp de 30 de zile sa renunti la un obicei care nu iti face bine, sau sa incerci sa adopti unul care iti face bine si, in acelasi timp sa faci si tu bine altora, sprijinind o cauza caritabila. Iti vei indemna prietenii sa te sustina donand si, in felul acesta, vei avea o motivatie puternica in plus ca sa iti duci provocarea pana la capat. Dupa 30 de zile este mult mai probabil ca aceasta incercare sa devina un obicei bun pe care sa il mentii in continuare.

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid @ Provocarea sportivă de acasă ~ 2020
Jocurile sportive de sufragerie Ești pasionat de sport sau ți-ai dorit mereu să începi "de luni" și pandemia COVID-19 ți-a dat planurile peste c
Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.