Stefania Huru - Hope and Homes for Children România

Alerg alaturi de Team Hope

485 RON Donatii stranse
97% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Pe 13 mai alerg la primul meu Semimaraton in echipa Hope and Homes for Children Romania. De ce fac asta:

In primul rand sa ajut familia Horia, sa le dam sansa la o viata mai buna. Intreaga poveste se afla aici: http://hhc.galantom.ro/event-projects/view?id=1279. Orice ajutor conteaza, mai ales ca le dam sansa copiilor sa nu abandoneze scoala, sa aiba posibilitatea de a depasi situatia actuala si de a avea un viitor diferit. Mai mult, prin indrumare si sprijin pot invata sa se sustina singuri pe viitor.

In al doilea rand, alerg pentru a ma cunoaste mai bine, a deveni un om mai bun, a depasi niste limite mentale, alerg pentru o experianta minunata, pentru ca va conta si voi schimba in bine viata unei familii.

Doneaza orice suma mai jos si ofera copiilor familiei Horia o sansa!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

În 12-13 mai 2018, Hope and Homes for Children participă la a șaptea ediție a Semimaratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope, alergători individuali sau angajați ai com

6 Donatii

La cat mai multe!
17 Apr 2018
11 Apr 2018
30 RON
05 Apr 2018
30 RON
05 Apr 2018
Bravooo!!! Suntem alaturi de tine!!! :)...
05 Apr 2018
Bafta si jos palaria!
05 Apr 2018