Roxana Zamfir - Hope and Homes for Children România

Eu alerg, tu donezi!

280 RON Donatii stranse
56% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În 3 noiembrie alerg la Băneasa Forest Run la cursa de 11 km, pentru Mircea Popan și familia lui care au ramas fără casa în urma unui incendiu. În ciuda greutăților cu care se confruntă, Mircea nu s-a lăsat de scoala, mai mult de atât are planuri pentru un viitor care să îi permită să își protejeze intreaga familie de griji.

Sustin si incurajez astfel de tineri. Sunt un exemplu de putere si vointa pentru noi toti.

Iata intrega poveste:

În urmă cu aproape un an, casa familiei sale a ars, iar vecinii și autoritățile locale au făcut tot ce au putut pentru a oferi ajutor. În primăvară, familia a început o nouă construcție, la care Mircea își ajută tatăl cu pricepere și entuziasm, iar marea dorință a celor patru este să se mute cât de repede posibil din containerul modular oferit de primărie după incendiu.

Alerg alături de Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 27.000  de lei, sumă care va fi folosită pentru finalizarea acoperișului, tencuirea interioarelor și a tavanului, finalizarea lucrărilor de tâmplărie și a finisajelor interioare. Comunitatea locală va fi alături de familia Popan pentru a-i ajuta cu mobilierul și dotările necesare când casa va fi finalizată, iar asistentul social din localitate și specialiștii Hope and Homes for Children îi vor consilia pentru a face față mai bine acestei perioade, a rămâne uniți și, mai ales, a asigura celor doi copii condițiile necesare de trai și frecventare a școlii.

Ajută și tu printr-o donație, oricât de mică! Împreună îi putem oferi lui Mircea un viitor.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Toamnă ~ 2019

Speranță și o casă pentru Mircea și familia lui Familia Popan este o familie modestă, dar respectată în comunitatea în care locuiește. Au doi copii, în vârstă de 7, respectiv 17 ani, cum

3 Donatii

Anonymous

50 RON
01 Nov 2019

Anonymous

180 RON
31 Oct 2019

Cristiana

50 RON
27 Oct 2019