Roxana Dinu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run în Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 25.000 de lei pentru Anca și Cristian. Dorința Ancăi este să  schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului și să cumpere o mașină de spălat și un dulap pentru a putea locui în continuare în garsoniera pe care o împarte cu fiul său, Cristian. Pentru că la toamnă Cristian începe liceul, acesta va putea beneficia și toate cele necesare unui elev premiant, așa ca el.

Anca a rămas să îl crească pe Cristian singură, cu o pensie de 704 lei și alocația copilului, de 150 lei. În urmă cu câțiva ani, ea a primit un diagnostic de cancer ovarian, a suferit mai multe intervenții chirurgicale și a urmat un program de chimioterapie, ceea ce a ajutat-o să învingă boala, însă nu a mai fost aptă pentru a munci și a fost pensionată pe caz de boală. Tragedia a lovit din nou în urmă cu doi ani, când soțul ei, iubirea sa de peste un sfert de veac, a murit răpus de cancer, iar greutățile care erau deja copleșitoare din cauza bolilor au devenit de nesuportat.

Împreună o putem ajuta pe Anca să îi ofere lui Cristian un viitor.  

Mulțumesc,

Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!