Radu Vaduva - Hope and Homes for Children România

It takes a village

750 RON Donatii stranse
75% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă mă cunoști, știi bine că iubesc copiii. Copilul meu, copilul tău și mai ales copiii care se simt ai nimănui. Ei toți sunt copiii noștri și cred că ar trebui să fie datoria noastră, a tuturor, să le nutrim speranța că pot crește frumoși, sănătoși, iubiți și fericiți.

De ziua mea, singurul cadou pe care îl vreau de la tine este să le oferi lor puțin din puținul tău. Dacă te gândeai să-mi cumperi un mic cadou, o felicitare sau poate doar să dai o bere de ziua mea atunci te invit, în schimb, să donezi pentru această cauză care este foarte aproape de sufletul meu.

Ajută-mă să aduc un zâmbet pe buzele unui copil și asta mă va face cel mai fericit.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Se apropie ziua ta de naștere sau de nume. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce îți dorești să primești cadou, d

4 Donatii

La multi ani!
08 Nov 2019

Alina Bonea-Maxi

150 RON
La mulți ani! Superba inițiativa ❤️
29 Oct 2019
La multi ani Radu si felicitari pentru cauza nobila la care cu bucurie subscriu! Restul, cind ne vedem live! Sa traiesti, Om Bun!
29 Oct 2019
La mulți ani!
29 Oct 2019