Pavel Bartoș - Hope and Homes for Children România

O casă și o copilărie fericită pentru copiii familiei Boer

1,200 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când Omid m-a sunat să îmi propună să alerg câțiva kilometri ca să strângem bani pentru cauza familiei Boer, nu am stat pe gânduri. Mi s-a părut extraordinar că Hope and Homes for Children se implică în viața familiilor vulnerabile astfel încât din ce în ce mai mulți copii să rămână alături de părinții lor, urmărind desființarea îngrozitoarelor orfelinate post-revoluționare.

Vreau să ajut și eu, așa că voi participa la Maratonul București alături de ceilalți alergători din Team Hope pentru a-i ajuta pe cei patru copii ai familiei Boer să rămână împreună cu tatăl lor, acolo unde le este locul.

Participarea la Maratonul București nu este doar despre alergare în echipă, ci despre mobilizarea noastră pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Iar familia Boer are nevoie de ajutorul nostru: banii strânși din donații înseamnă consolidarea casei actuale, construirea unui adăpost pentru animale, achiziţionarea unor animale pentru dezvoltarea unei gospodării de subzistență, mobilier adecvat, îmbrăcăminte, încălţăminte si rechizite pentru cei 4 copii.

Eu alerg și împreună donăm și ajutăm.

Cine este alături de mine?

Vă mulțumesc,

Pavel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

2 Donatii

Ceainaria Infinitea

900 RON
13 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Felicitari, faci un gest demn de respect! Jos palaria!
13 Oct 2018