Paul Zete - Hope and Homes for Children România

A da este una dintre cheile fericirii!

350 RON Donatii stranse
43.75% Complete
800 RON Target
2 Donatii

 

Am avut ocazia să cunosc mulți tineri din familii defavorizate, inclusiv copii din centrele de plasament de tip vechi. Suferința lor este cea care mă aduce în atenția voastră și nu găsesc ocazie mai bună ca aniversarea zilei mele de naștere.

Anul acesta, îmi dăruiesc toată atenția de care mă voi bucura  din partea voastră - a prietenilor, a familiei, a colegilor - susținerii cauzei copilor și tinerilor defavorizați și aflați în orfelinatele din România, cauză susținută de Hope and Homes for Children România.

Din păcate, banii nu pot cumpăra sigurul lucru de care acești copii au nevoie cel mai mult: IUBIREA. Dar îi pot scoate din aceste instituții vechi și le pot da șansa unei dezvoltări normale.

Ești alături de mine?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Locul copiilor este în familie, nu în orfelinat

Noi credem că iubirea, afecțiunea și atașamentul familiei sunt ingredientele miraculoase pentru orice copil, cu atât mai mult pentru cei care se află în situații de vulnerabilitate: în orfelinate sau în medii cu sărăcie extremă.

 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

03 Apr 2020
200 RON
23 Mar 2020