Susțin #TeamHope

 

Mihai Chirila Hope and Homes for Children România

100% Complete
900 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta îmi voi sărbători ziua de naștere alergând la Maratonul București, pentru Iuliu Apetrei un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani), un tată care depășește orice greutăți pentru a-și tine copiii alături de el.   

Donațiile voastre vor fi cel mai frumos cadou cu putință și nu doar că îmi vor da energie în ziua cursei, dar mă vor face super-fericit de ziua mea.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

7 Donații

La multi ani! Sănătate și tot ce îți doresti!
14 Oct 2019
La multi ani!
14 Oct 2019
13 Oct 2019

Cristina

75 RON
Baftă la alergat!
12 Oct 2019

Cristina McFina

150 RON
Spor la alergat si multe fapte bune!
12 Oct 2019
150 RON
Bafta Mimi!!!
09 Oct 2019
multa bafta!!!
08 Oct 2019