Marian Vasilescu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

305 RON Donatii stranse
43.571428571429% Complete
700 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Maratonul București pentru Iuliu Apetrei, un tată care își crește singur cei trei copii, Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani).  La finalul anului 2018, casa familiei a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie. Forțat de acest eveniment tragic, tatăl a fost nevoit să se despartă de unul dintre copii care crește acum alături de bunici. Iuliu își dorește însă foarte tare ca cei trei copii ai săi să locuiască împreună, ”acasă”.  

Îmi doresc să pot să îl ajut pe Iuliu și pe copiii săi să aibă o casă și copilăria pe care o merită și de aceea am hotărât să alerg alături de Hope and Homes for Children. Vă încurajăm și pe voi să îi susțineți. 

Banii donați vor fi folosiți pentru a construi o casă nouă pentru Iuliu Apetrei și cei trei copii.   

Vă rog să donați, să fiți generoși cu cei mai puțini norocoși dintre noi!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației mat

3 Donatii

Forta Forta

75 RON
11 Oct 2019

Slav Daniel

30 RON
11 Oct 2019
God Bless!
11 Oct 2019