Marc Jenner - Hope and Homes for Children România

Alerg la Londra pentru Hope and Homes for Children

0 RON Donatii stranse
0% Complete
10,000 RON Target
0 Donatii

 

Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să vizitați pagina mea de Galantom.

Pe 26 aprilie voi alerga la Virgin London Marathon și voi încerca să stabilesc un nou record mondial pentru cel mai rapid maraton alergat cu un rucsac de 36 kg în spate. Recordul actual este de 5 ore, 58 de minute și 58 de secunde. De ce fac asta?

1. Voi strânge fonduri pentru Hope and Homes for Children, o organizație extraordinară care lucrează pentru a le oferi tuturor copiilor siguranța unui cămin și dragostea unei familii.

2. 36 kg înseamnă, aproximativ, greutatea unui copil de 11 ani. Așa că voi purta, la propriu, greutatea lor pe umeri!

3. Pentru a sărbători ziua de naștere a surorii mele, născută chiar pe 26 aprilie!

4. Împlinesc 40 de ani în 2015 și, după ce am îndurat o grămadă de glume din partea prietenilor (și fraților!) mei mai tineri, vreau să le demonstrez tuturor că nu există limite în ceea ce faci atâta vreme cât îți dorești îndeajuns de mult.

Ok, poate că nu voi înregistra un nou record mondial, însă voi încerca din răsputeri și promit că voi termina, oricum, cei 42 km cu rucsacul în spate. Tot ce vă cer e să-mi acordați susținerea și încurajarea voastră făcând o donație aici, pe Galantom.

Donațiile prin Galantom sunt cât se poate de simple, rapide și complet sigure. Informațiile voastre sunt în siguranță, iar sumele donate merg direct către organizație. Este cel mai eficient mod de a dona.

Vă rog să fiți generoși!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Locul copiilor este în familie, nu în orfelinat

Noi credem că iubirea, afecțiunea și atașamentul familiei sunt ingredientele miraculoase pentru orice copil, cu atât mai mult pentru cei care se află în situații de vulnerabilitate: în orfelinate sau în medii cu sărăcie extremă.

 

Virgin Money London Marathon ~ 2015

Maratonul din Londra (London Marathon) este un eveniment de alergare de cursă lungă organizat la Londra, Marea Britanie, fiind pe locul trei ca mărime după Great North Run și Great Manchester Run

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!