Laura Vilsan - Hope and Homes for Children România

Ziua mea este ziua tuturor copiilor fara o copilarie fericita din centrele de plasament

405 RON Donatii stranse
40.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Gestul meu este doar un mic pas catre inimile copiilor din Sibiu, anul acesta, de ziua mea, am ales să mă sărbătoresc altfel și să îmi donez ziua de naștere copiilor vulnerabili sprijiniți de Hope and Homes for Children.

În loc de cadouri vă încurajez să faceți o donație aici și astfel să ajutăm împreună copiii mai puțin norocoși să aiba o copilărie așa cum merită


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Se apropie ziua ta de naștere sau de nume. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce îți dorești să primești cadou, d

3 Donatii

Natalia

200 RON
(...cu întârziere) La mulți ani, Laura!
16 Oct 2019
La multi ani!!!
10 Oct 2019
Pe data de 14 Octombrie va fi ziua mea! Nu imi doresc felicitări, urări si like-uri, ci imi doresc sa fiți alături de mine și sa faceți un gest măreț pentru copiii instituționalizați donând o sumă modică dar de mare valoare, care va face diferența pentru imbunatirea vietii acestora!
03 Oct 2019