Laura Giurcanu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru speranță la Maratonul București

690 RON Donatii stranse
69% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În 15 octombrie voi alerga 21 km la Maratonul București. Nu este prima dată când fac asta, dar acum vreau să adaug un sens alergării: să contribui la a ajuta o familie să rămână împreună. Fără sprijinul nostru și al Hope and Homes for Children, copiii familiei Mureșanu riscă să ajungă în orfelinat deoarece părinții nu le pot asigura cele mai bune condiții de trai. Ei își doresc să rămână împreună, iar noi putem să îi ajutăm.

Așa că vă cer ajutorul: nu doar să mă încurajați pentru participarea maraton, ci să și donați pentru ca visul familiei Mureșanu de a rămâne împreună să fie realitate. Banii adunați de alergătorii din Team Hope înseamnă consolidarea si extinderea casei actuale cu încă două camere și o bucătărie, construirea unui adăpost pentru animale, achiziţionarea de animale (o vacă, doi porci, păsări de curte) pentru dezvoltarea unei gospodării de subzistență, cumpărarea de mobilier adecvat, îmbrăcăminte, încălţăminte si rechizite pentru cei 8 copii.

Haideți să dăruim speranță împreună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

În 14-15 octombrie 2017, Hope and Homes for Children participă la a zecea ediție a Bucharest Marathon. Anul acesta vom direcționa fondurile strânse de alergătorii noștri către familia Mureșan

7 Donatii

Alina Andreea Gavrila

20 RON
15 Oct 2017

Anonymous

300 RON
Multumiri Laurei pentru initiativa si pentru un gest frumos... ca sufletul ei.
13 Oct 2017
10 Oct 2017

CC

100 RON
hope it helps
10 Oct 2017

Anonymous

150 RON
10 Oct 2017

m+a

60 RON
10 Oct 2017
10 Oct 2017