Joao Bernardino - Hope and Homes for Children România

Joao for Team Hope

975 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, sunt João și în acest an voi face prima mea cursa organizată, de ciclism, în România, pentru a ajuta copiii și adolescenții să crească într-un mediu sănătos și familiar. Hope and Homes au ajutat mii de copii să se mute din centre de plasament de tip vechi, să se reunească cu familiile lor, avand sansa de a se integra în societate și de a avea o viata plina de oportunitati. 

Sâmbătă, 20 aprilie, voi face o cursa de 110 km, alaturi de multi alti ciclisti, pentru a crește gradul de conștientizare și pentru a ajuta mai mulți astfel de copii. Toată lumea merită o oportunitate echitabilă în viață.   

Donați pentru a ajuta Hope and Homes să faca o diferență mai mare în România.  

"Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. Printr-o abordare holistică a problemelor existente în domeniu şi printr-un sistem de colaborare cu instituţiile statului care asigură continuitatea şi sustenabilitatea programelor dezvoltate, lucrăm necontenit pentru a ne asigura că,începând cu 2020, niciun copil nu va mai trebui să cunoască viaţa în instituţiile clasice, de tip mamut, lipsite de căldură, atenţie şi afecţiune."  

--------------------------------

Hello, I'm João and this year I'm doing my first organized ride in Romania to help children and teenagers to grow up in a healthy and family environment. Hope and Homes have helped thousands of children to move out of old type institutions, reunite with their families and have the chance to integrate in society and have the opportunity for a full life. On Saturday 20th April, I'll be cycling 110 km with many other cyclists to raise awareness on the subject and help more of these children in need. Everyone deserves a fair opportunity in life.   

Donate to help Hope and Homes make a bigger difference in Romania.  

"Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) is a non-governmental organisation with an experience of over 15 years in the child protection system reform in Romania. Through a holistic approach to the problems plaguing the field, and through a system of collaboration with state institutions which ensures the continuity and sustainability of the programmes developed, we work tirelessly to ensure that, starting with 2020, no child will ever have to know life in an old type institution, devoid of warmth, attention and affection."

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Road Grand Tour - Drumul Vinului ~ 2019

În 20 aprilie 2019, cicliștii participanți la competiția drumul Vinului pot susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin

4 Donatii

Mult succes!
17 Apr 2019
17 Apr 2019

Anonymous

75 RON
17 Apr 2019

Anonymous

100 RON
16 Apr 2019