Mihaela Ivan - Hope and Homes for Children România

Susțin #TeamHope

505 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred în cauza organizației Hope and Homes for Children România, cred în schimbarea întregului sistem de protecție a copilului și în oferirea celor încă închişi în instituţii de tip vechi şansa la o casă adevărată şi o familie iubitoare.

Astfel și anul acesta alerg pentru Hope and Homes for Children 21.097 km, la Maratonul București, ca parte din TEAM HOPE!

Îmi plac provocările, îmi place să-mi depășesc limitele, iar dacă pot să fac asta susținând o cauză bună, satisfacția maratonului este mult mai mare.

Alergând pe această distanță, doresc să transmit un mesaj:

„Absolut orice țel pe care ni-l propunem se poate atinge, pentru că noi suntem responsabili atât pentru schimbare cât și pentru reușită. Hope and Homes for Children a parcurs deja o distanță lungă, reușind până acum să închidă peste 50 de orfelinate de tip vechi și să transforme în bine viața a peste 30.000 de copii. Acești copii fac parte din lumea noastră, iar pentru ca Hope and Homes să ducă această cursă până la capăt este nevoie de implicarea noastră, a ta!”

Cum poți să te implici?

1. Eu voi strânge fonduri, prin participarea la maraton și rog pe cei care doresc să se alăture cauzei, să fie generoși și să doneze. Un gest aparent neînsemnat poate schimba viața unui copil pe care nu-l cunoști, dar face parte din lumea ta.
2. Înscrie-te la maraton! Dă sens alergării tale și ajută o familie să rămână împreună!

GO TEAM HOPE!

PS: Dacă eziți vreodată să te implici în susținerea unei cauze, amintește-ți cât de bine te-ai simțit tu când ai primit ajutor. Apoi, dacă ești părinte, pe lângă faptul că-ți vei inspira propriul copil să facă bine, vei bucura și alți micuți.  

Multumesc muuulttt!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

În 13-14 octombrie 2018, Hope and Homes for Children participă la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii dinTeam Hope, echipa de alerg

3 Donatii

Anonymous

400 RON
09 Oct 2018
27 Aug 2018
30 RON
27 Aug 2018