Iulia Techera - Hope and Homes for Children România

Cel mai frumos cadou

1,081 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ziua mea anul acesta aș vrea să nu fie despre mine, ci despre prietenii mei, despre toți oamenii care-mi sunt dragi și cărora le sunt dragă și despre ce pot ei să facă împreună. 

Sunt o norocoasă. Nu atât pentru că sunt înconjurată de oameni frumoși, ci și pentru că pot să am ce am nevoie și ce-mi doresc. Copiii pe care încearcă să-i ajute cei de la Hope and Homes for Children nu sunt atât de norocoși. Sunt părăsiți de familii, în orfelinate alături de sute de alți copii ca ei. Ține de noi, de fiecare, să-i ajutăm să-și găsească speranța. 

De ziua mea, îmi doresc o lume mai bună pentru un copil. Sau 2. Sau 3. 

Vă mulțumesc pentru cadou!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Daruieste ziua ta ~ 2018

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

Anonymous

150 RON
Merry happy giddy birthday! The one that was and all that will be!
12 Jul 2018
500 RON
Feliz cumple!
02 Jul 2018
PENTRU O LUME MAI BUNA
01 Jul 2018
La multi ani!
01 Jul 2018

Anonymous

100 RON
La multi ani draga mea prietena !
27 Jun 2018
31 RON
26 Jun 2018