Iulian Barbu - Hope and Homes for Children România

Alerg alături de Team Hope!

451 RON Donatii stranse
90.21% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la Băneasa Forest Run în Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 25.000 de lei pentru Anca și fiul ei, Cristian. Dorința Ancăi este să schimbe ușa de la intrare, să trateze pereții locuinței, să zugrăvească, să plătească pentru reparația acoperișului, să cumpere o mașină de spălat și un dulap pentru a putea locui în continuare în garsoniera pe care o împarte cu Cristian.

Acesta va începe liceul la anul, fiind un elev premiant, care are nevoie de suportul și de condițiile unui cămin primitor. Anca a fost bolanvă de cancer ovarian, iar acum, nu mai este aptă pentru a munci, fiind pensionată pe caz de boală. Cu atât mai mult, soțul Ancăi a murit răpus de cancer în urmă cu 2 ani. Anca și Cristian trăiesc dintr-o pensie socială de 704 lei, și dintr-o alocație de 150 lei.  

Putem împreună să îi ajutăm să treacă peste aceste greutăți copleșitoare, și astfel, să îi oferim lui Cristian șansa unui viitor mai bun.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Băneasa Forest Run Editia de Primavara ~ 2020

O mamă singură se luptă cu boala și greutățile pentru binele copilului ei Anca își iubește copilul mai mult decât orice, iar singura ei dorință este să îi poată asigura condițiile pent

3 Donatii

Anonymous

51 RON
19 Feb 2020

Anonymous

200 RON
19 Feb 2020
#runforIoana
18 Feb 2020