Iuliana Boca - Hope and Homes for Children România

Hai să ne antrenăm sufletele și spiritul civic!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

M-am îndrăgostit de schi acum 3 ani. Niciodată n-am visat că voi avea echipamentul meu și totuși, pe finalul anului trecut, m-am echipat complet. M-am bucurat puțin de schiat în ultimul sezon și situația actuală mi-a dat idei. Fiindcă pasiunea și plăcerea sunt mari, iar timpul îmi permite, mi-am propus să mă antrenez... în sufragerie, iar asta vreau să v-o propun și vouă!

Haideți să facem genuflexiuni împreună, să devenim mai buni, dar nu în ultimul rând să ne antrenăm și sufletele și spiritul civic!

Vă cer să mă ajutați să ajutăm: intenționez să strâng 500 de lei până la sfârșitul campaniei pe această platformă. Banii vor fi destinați exclusiv susținerii a 10 familii aflate în sărăcie extremă, cărora Hope and Homes for Children le va plăti chiriile și utilitățile până la sfârșitul anului.

Haideți, împreună să ne umplem viața de frumos și să împărtășim și celorlalți sănătatea atât de utilă și necesară prin micile noastre demersuri. Donația poate fi orice sumă. Împreună suntem mai puternici! Să înceapă schiatul în sufragerie! Vă transmit tuturor cele mai bune și frumoase gânduri, căci pentru idei de bine putem contribui cu toții, împreună.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

Susținem 10 familii să-și plătească utilitățile și chiria

Suntem convinși că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă, având grijă de noi și de cei mai puțin norocoși. Familiile și copiii vulnerabili sunt cei mai afectați de criza prin care trecem.

Provocarea sportivă de acasă ~ 2020

Jocurile sportive de sufragerie Ești pasionat de sport sau ți-ai dorit mereu să începi "de luni" și pandemia COVID-19 ți-a dat planurile peste cap? Vrei să faci mișcare, dar ai nevoie de o mot

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!